Lid worden

Circulariteit en klimaat staan hoog op de agenda en krijgen steeds meer vorm in beleidsplannen en doelstellingen. Deze motiveren tot concrete maatregelen in de bouw- en infrasector. BouwCirculair brengt op lokaal en regionaal niveau alle partijen uit de keten bij elkaar en stimuleert tot het formuleren van harde doelstellingen, begeleidt ketenpartners bij de uitvoering, monitort de resultaten en zorgt voor intensieve kennisuitwisseling tussen de ketens.
 

Het verzorgt cursussen, initieert projecten en ontwikkelt praktische toepasbare instrumenten. Daarnaast zet BouwCirculair zich in voor het realiseren van innovaties, door partijen in de keten met elkaar te verbinden en door scholen en studenten bij projecten te betrekken.

 

Al meer dan 125 opdrachtgevers, toeleveranciers, aannemers, recyclebedrijven, sloopaannemers, kennisinstituten hebben zich inmiddels aangesloten en onderschrijven daarmee de doelstellingen van BouwCirculair. Ben én voel jij je ook verantwoordelijk voor circulair denken en doen in jouw organisatie? Dan hebben we de volgende opties voor je:

Voor meer informatie klik je op één van de bovenstaande proposities. Wil je de mogelijkheden om lid te worden vergelijken en in detail zien welke voordelen deze bieden? Dat is hieronder overzichtelijk weergegeven.
 

 

 


 

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Magazine

Beweging in ketens

Huidige editie:

Meer informatie