Word lid van de Betonketen en/of Asfaltketen

BouwCirculair realiseert de toepassing van CO2-arme en circulaire materialen. Het organiseert bijeenkomsten waarin leden uit alle geledingen van de keten kennis uitwisselen over duurzaam aanbesteden en inkopen.
 

 

Het lidmaatschap geeft toegang tot de voorhoede van partijen uit de gehele bouwketen die gericht werken aan het stimuleren van de circulaire economie. Elk kwartaal komt de keten (asfalt of beton) bijeen om bij te praten en om concrete afspraken te maken over doelstellingen én toe te passen producten en processen. Streven is om de bijeenkomsten roulerend bij de verschillende leden te organiseren. Daarnaast zijn er thematische bijeenkomsten, het landelijke congres en cursussen. Tevens ontvang je onze nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en ons kwartaal magazine met visies en achtergronden. Wil je zaken agenderen, communiceren over je projecten/producten en wil jij je netwerk uitbreiden, word dan keten lid!

 

Voor € 1750,00 per jaar ben je keten lid van één keten en profiteer je van de diensten van BouwCirculair. Het lidmaatschap is organisatiegebonden.


Wil je graag meer informatie ontvangen over het keten lidmaatschap?  Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

 

Wanneer jij je direct wilt aanlsuiten bij een Betonketen en/of Asfaltketen vul dan het aanmeldformulier in!


Ben je benieuwd naar de reeds bestaande ketens? Klik dan hier voor een overzicht van de Beton- en Asfaltketens.

 

Wil je de mogelijkheden om lid te worden vergelijken en in detail zien welke voordelen deze bieden? Klik dan hier voor een overzicht.

 


Deel deze pagina