Agenda

Innovatiebijeenkomst SlimCirculair

BouwCirculair informeert de markt in 15 pitches en brengt vraag en aanbod van innovators met duurzame producten en ideeën bij elkaar.

BouwCirculair nodigt u graag uit voor een innovatie ochtend op donderdag 18 april 2019. Tijdens deze ochtend brengen wij vraag en aanbod van innovators met duurzame producten en ideeën bij elkaar. In korte tijd passeren vijftien relevante innovaties de revue. De ontwikkelaars praten u bij, u krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen en er is genoeg ruimte in het programma om persoonlijk met de innovators van uw keuze verder te praten. Een mooie kans om te zien met welke producten en diensten u, uw circulaire ambities vandaag én morgen concreet in de praktijk kunt brengen.

 

Programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Na de pitch kunnen de deelnemers met de betreffende ondernemer in dialoog gaan om verder in detail kennis te maken met de innovatie. Tijdens de verschillende rondes kunnen met verschillende startups/bedrijven gesprekken worden gevoerd. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de innovaties van de eerdere edities. 

 

Datum en tijd: 18 april 2019
Leden gratis, niet-leden 195 euro, excl. btw
Aanmelden: Klik hier

 

Wilt u op de dag van SlimCirculair een pitch houden? Stuur dan een e-mail naar: info@bouwcirculair.nl.

Deel dit artikel